12 februari 2011

västerås..... väster.... någonstans västerut va?

i morse tog jag och saga tillsammans med carl olof och hans assistent anita tåget till Västerås för en utbudsdag. det betyder att artister/teatergrupper/scenkonstnärer får visa upp delar av sina föreställningar för diverse arrangörer och beställare. tanken är att man genom detta ska få spelningar här och var. så himla bra idé! vi hade godis i vår loge. mums.
utbudsdagen skulle invigas. men de hade inte råd med en champangeflaska att slunga iväg för att "klippa" bandet, så de tog någonting billigare och som det finns ett enormt överskott på - en artist. artisten i fråga var lite skeptisk. till en början i alla fall.
men han tog mod till sig och bandet gick sönder och det regnade konfetti.
vi inledde dagen med ett utdrag ur "inför lyckta dörrar" av sartre. våra klasskompisars uppsättning var bättre! (så stolt över dem!)
sen var det dags för carl olof att köra sitt. vi hänger med världens coolaste människa ungefär. håll utkik efter carl olof berg stand up! jag ska se den nästa gång den sätts upp i alla fall.
efter en lång dag med allt ovan samt somnande framför strindberg och vikande av skratt till låtsasfranska var det dags för lite logebilder. det gick fint till en början.
men sen ballade det ur.
och då var det nog ganska bra att det var dags att dra sig hemåt.
eh, ja. och så var den dagen slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar