25 april 2012

jag vet jag är en idiot...

ville cirka dö på mig själv imorse.

såhär.
jag gick upp klockan sju för att ha ORDENTLIGT med tid innan tentan (som skulle börja nio). åt frukost, fixade håret, sminkade mig. allt för att detta skulle bli en så bra dag som möjligt och jag skulle skriva skitmegaasbra på tentan. och så går jag hemifrån i min nya snygga silkesjacka och lyssnar på florence + the machine och känner mig allmänt cool och bäst. hehe.

och så åker jag tuben, är på samma som bästis och ba fan vad bra.
går av tunnelbanan, upp för rulltrapporna och påbörjar catwalken mot universitetsbyggnaden. (det är som en catwalk när man går där, s'hära jättelång raksträcka och alla ba kollar på alla andra snygga människor som går och man ba åh jag vill vara så snygg som heeeeennn.)

då.
kommer jag på att jag glömt mitt pass hemma.
igen.

inte nog med att jag glömde att anmäla mig till tentan.. nänä, nu hade jag även glömt passet. precis som förra gången. (då jag glömde anmäla mig, glömde passet samt glömde hemtentan hemma).

springer tillbaka till tuben, börjar åka tillbaka, kollar sl, inser att jag inte kommer hinna, ringer bästis, panikar/hånskrattar åt min egen idiotness, bästis kirrar läget, jag byter igen vid stadion och åker tillbaka, kommer en kvart försent, det är konstiga frågor som jag inte kan svara på för VEM FAN kommer ihåg tre olika exempel på SVENSKT 1800-tals LANDSKAPSMÅLERI?

i övrigt har jag och bästis bokat resa till moskva. den 27 augusti åker vi. so long.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar