10 december 2010

bilden av södra latin.

jag går fotografisk bild a. det är nog roligaste kursen. vi fick för några veckor sedan en uppgift att fotografera en bild som framställde södra latin på ett negativt sätt. det här blev resultatet. och så finns det såklart en rolig historia bakom klottret på fönstren också.

det var en gång en skola som hette Rytmus. de kunde inte spela jazz. men det kunde de på Södra latin. avundsjukan fick Rytmus att se svart. en dag bestämde de sig för att kombinera förnedring av sina egna med förnedring av sina ärkerivaler. nollning på Rytmus 2010. 

Rytmus invaderade Södra latin. med krigsvrål och sprayburkar i högsta hugg utnyttjades de stackars nollorna till att vandalisera södra latin. Rytmus hade tänkt länge på det här, vilken förnedring Södra latin skulle få utstå!

fashion fuck södra. rytmus äger.


men Rytmus hade inte tagit med i beräkningen att Södra latin just den dagen hade studiedag. inte en enda elev var där för att bevittna Rytmus revolution. vilken tråkig överraskning. Södra latin-eleverna kom tillbaka till skolan och funderade föga på varför klottret var där. det var ju ändå lite underground à la Berlin. (och alla på södra älskar Berlin).


Södra latin stämde Rytmus.


och trots allt kan Rytmus fortfarande inte spela jazz.


the end.

2 kommentarer:

  1. ja, han gjorde tydligen sitt bästa för att inte komma med på bild. det lyckades ju inte speciellt bra. he he.

    SvaraRadera