26 januari 2011

Stödgala för Haiti

Hej mina fina.

Idag har vi repat inför haitigalan som Södra Latin anordnar i samarbete med Södra Teatern på söndag. Abc var där och filmade, så håll utkik efter det. Jag ska berätta lite för er om Haitigalan:

Förra året anordnade Södra Latin och Södra Teatern tillsammans en Haitigala, för att samla in pengar till de jordbävningsdrabbade på Haiti. Det gick hur bra som helst och alla var generösa med pengar och talang. Problemet som ofta uppstår vid liknande katastrofer är att det skänks pengar och stödjs intensivt just efter att hemskheter skett, men efter ett tag glömmer världen bort och tror att allt har ordnat sig. Det har inte ordnat sig än för Haiti, de behöver fortfarande stöd från oss som är mer lyckligt lottade. Det tar tid att bygga upp allt det som förstördes förra året. Därför vill vi se en fortsättning på stödet till Haiti, och nu på söndag anordnar vi för andra året i rad en Haitigala. En gala för att vi inte har glömt dem, att vi vet att det inte ordnat sig än, men att det kommer att ordna sig. Tillsammans kan vi hjälpa till i Haitis uppbyggnad.

Köp biljetter här.

Jag vågar utlova extrem gåshud och en upplevelse som gör den gråa söndagen lite mindre grå och lite mer levande. (bilderna är från förra årets Haitigala, då på stora scenen, nu på intimare Kägelbanan)

pussen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar